056 68 87 65 | info@vandevoorde.be

Wie zijn we

You are here

             

Het volledige team van Vandevoorde heet u hartelijk welkom. Sinds de jaren '60 zijn wij een belangrijke toeleverancier van ruwbouw-en afwerkingsmaterialen in de wijde regio, en dit zowel voor de professionele als de particuliere markt.

Wij zijn vooral gekend voor onze flexibliliteit en stiptheid in leveringen, dit dankzij de geroutineerde dispatchafdeling, én voor de expertise van onze medewerkers die de leveringen uitvoeren. Performante kranen op moderne vrachtwagens bestuurd door gemotiveerde en ervaren chauffeurs zorgen voor een onberispelijke plaatsing van de materialen waar u ze wenst.

In 1996 zijn we verhuisd naar een volledig nieuwe accomodatie met ruime burelen, een toonzaal van 1000 m² en toonpark van 200 m² waar alle materialen ruim en overzichtelijk voorgesteld zijn. Binnen zijn gevelstenen, dakbedekking en betegeling in zowel keramische materialen als natuursteen uitgebreid voorgesteld. Buiten vindt u klinkers, betonstraatstenen, terrastegels en boordstenen in alle maten en formaten. Keuze te over!

 

In januari 2014 is een nieuwe stockageloods van 2100 m² in gebruik genomen; dit om het assortiment en de stockagemogelijkheden verder uit te breiden, een kortere leveringstermijn en stipte leveringen te blijven garanderen. Een drive-in maakt snellere en comfortabele (indoor) afhalingen mogelijk.

U kunt steeds vrijblijvend bij ons terecht voor alle vragen en inlichtingen betreffende uw bouw- of verbouwplannen. Kom gerust eens een kijkje nemen in wat sommigen de mooiste en meest overzichtelijke toonzaal van bouwmaterialen en tegels in de streek vinden.