056 68 87 65 | info@vandevoorde.be

Wandtegels

You are here

Wandtegels of faïence dienen vaak als bescherming en decoratie van wand of muur. Bij Vandevoorde vindt u een ruime keuze in volkeramische wandtegels, natuursteentegels en mozaïeken.

Momenteel is er een trend om de vloertegels door te trekken op de wand, eventueel in een ander formaat. Dat zorgt voor harmonie tussen vloer en wand en geeft de ruimte een rustige uitstraling.
Daarnaast bestaat er een heel aanbod aan specifieke wandtegels die uitsluitend geschikt zijn als bekleding van muren. Deze tegels beschikken niet over eenzelfde slijtvaste toplaag als vloertegels daar ze niet zo zwaar belast worden. Deze keramische wandtegels zijn wel een perfecte keuze voor keuken en badkamer omdat ze duurzaam zijn en onderhoudsvriendelijk : ze zijn water-, vlek- en zuurbestendig.

Wandtegels zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende formaten, kleuren, motieven en afwerkingen. Mat, satijnglans of hoogglans gepolijst, groot of klein, door de veelheid aan mogelijkheden, leveren ze een mooie bijdrage in het tot stand komen van uw interieur. Je kan opteren voor tegels met een luxueuze uitstraling of eerder voor tegeltjes die een gezellige of zuiderse sfeer creëren. Van klassieke tegels tot moderne wandtegeltjes, bij Vandevoorde NV vindt u het allemaal. We heten u graag welkom in onze toonzaal !