056 68 87 65 | info@vandevoorde.be

Grootformaattegels

You are here

De laatste jaren wordt de tegelmarkt overspoeld door alsmaar grotere tegels. Een tegel in formaat 60 x 60 wordt stilaan standaard. Er duiken meer en meer tegels op in formaten 80 x 80, 90 x 60 en zelfs 120 x 80 of 180 x 80 !!! Het succes van deze XXL-tegels berust op het feit dat ze volledig tot hun recht komen in zowel een modern interieur als een eerder tijdloos interieur, zowel op de vloer als op de wand, en zelfs op de gevel !!!

Dankzij deze grote formaten krijgt de vloer een totaal ander uitzicht. Er zijn minder voegen en de voegen zijn smaller dankzij de gerectifieerde tegels waardoor het betegelde oppervlak er egaler uitziet en de tegels zelf meer tot hun recht komen.

Grote rechthoekige tegels recht op recht geplaatst, zijn prachtig in een modern interieur. Wanneer diezelfde tegels in halfsteensverband geplaatst worden, krijgen we een meer nonchalante look. Ze zijn zowel toepasbaar op de vloer als tegen de wand. Zo zie je maar, de mogelijkheden zijn legio !

In de toonzaal van Vandevoorde NV ontdekt u tegels in groot formaat in allerlei variëteiten en afwerkingsmogelijkheden. Dankzij vooruitstrevende productietechnieken is het immers mogelijk om een groot gamma edele structuren en materialen perfect te imiteren: beton, cement, metaal, natuursteen, en zelfs hout. Kom vrijblijvend langs, we helpen u graag verder met advies omtrent keuze en/of plaatsing !