056 68 87 65 | info@vandevoorde.be

De nieuwe tegeltrends in onze toonzaal

You are here

Volkeramische tegels die eruitzien als cementtegels

Een nieuwkomer zijn de volkeramische look-alikes van de oude cementtegels. Authenticiteit en charme ten top, vervat in een volkeramische tegel die onderhoudsvriendelijk en slijtvast is. Deze tegels passen in zowat elke interieurstijl. Je kan deze tegels met hun prachtige kleuren en patronen in elke ruimte van uw woning plaatsen. Als sfeermaker op de vloer of als eyecatcher aan de wand, de mogelijkheden zijn onbeperkt !

Voor een moderne, speelse look plaatsen we alle kleuren en motieven gewoon door elkaar!

Volkeramische tegels met betonlook

Voor de liefhebbers van een moderne tegelvloer zijn er de trendy volkeramische kopieën van beton en gepolierd beton ! Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten. Mooi op de vloer en tegen de wand !

Prachtige volkeramische kopieën van natuursteen

Mooie grote keramische tegels die sprekend lijken op blauwsteen, witsteen, carrara en andere marmers, leisteen … Het kan. Dankzij de moderne digitale printtechnieken slaagt men erin unieke tegels te maken met veel variatie in kleur en structuur, compleet met de karakteristieke tekeningen van de natuursteen, de fossielen, aders en putjes. Wanneer deze geplaatst worden op een grote oppervlakte, komt de nuancering volledig tot z’n recht. Deze multifunctionele tegels passen in iedere ruimte van uw woning. Onderhoudsvriendelijk, zuur – en zoutbestendig en niet vlekgevoelig.

 

Volkeramische tegels die eruit zien als parket

De sterkte en het onderhoudsgemak van een volkeramische vloer met de looks van een warm parket, dat kan ! Van moderne donkere planken, eerder rustiek met noten, handgeschraapt of geleefde vintage-planken, brede lange planken of eerder smalle korte planken… het aanbod is enorm! Te bezichtigen in onze toonzaal !

Ook op uw terras, eindelijk een “plankenvloer” die niet glad wordt en waarvan je geen splinters in uw voeten krijgt ! Vocht-, vlek-, kras- en chemicaliënbestendig , allemaal voordelen van deze volkeramische parket !

Ook verkrijgbaar in ultradunne planken van 3.5 mm, ideaal voor renovatie.
 

Revival van de vintage en van de cementtegels

Metrotegels, zelliges, cementtegels, zwarte kalksteen op vloer , …

Verweerde parkettegels waarvan precies een verflaag afgeschuurd werd, gemaakt volgens de nieuwste digitale technologie in de tegelwereld ! Ideaal als vloer- en wandbekleding doorheen heel de woning.

 

Tegels met structuur, wandtegels met gewelfd oppervlak

Een accentmuur in uw badkamer, inkomhall, slaapkamer, … ? Geen probleem met het uitgebreide aanbod aan tegels met structuur !

 

Keramische tegels van 2 cm dik

Een terras met alle voordelen van een keramische tegel : gemakkelijk in onderhoud, vlekongevoelig, kleurvast, niet poreus en wordt dus niet groen, krasvrij, vorstvrij, antislip en oerdegelijk !

Zwaar genoeg om niet te bewegen ! Ze kunnen geplaatst worden op tegeldragers, maar mogen evengoed verlijmd worden of geplaatst worden in de mortel. Ze kunnen zelfs gewoon los in uw gras gelegd worden, ze wegen genoeg …

Sommige tegels voor binnen in een woning worden ook gemaakt in varianten van 2 cm dik zodat u binnen en buiten tegels hebt met hetzelde uitzicht !

Beschikbaar in oneindig veel kleuren en uitzichten ! Kom gerust vrijblijvend langs in onze toonzaal om de verschillende mogelijkheden voor uw terras te vergelijken !
 

Grootformaattegels, ook rechthoekig

De grote formaten zijn niet meer weg te denken uit de tegelwereld. De tegels in formaat 60 x 60 zijn stilaan de norm aan het worden. Tegenwoordig zien we meer en meer merken tegels op de markt brengen in afmetingen 80 x 80, 100 x 100 en zelfs 120 x 120. Maar ook in rechthoekig tegels zien we alsmaar grotere formaten opduiken : 90 x 30 en 120 x 60 worden courant …

Door te kiezen voor dergelijke XL-tegels, laat je een ruimte optisch groter en rustiger lijken. Daarenboven is er het onderhoudsvoordeel : minder voegen die kunnen vervuilen !