056 68 87 65 | info@vandevoorde.be

Bouwmaterialen

You are here

Sinds de jaren '60 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van alle ruwbouwmaterialen en afwerkingsproducten in de wijde regio, en dit zowel voor de professionele als de particuliere markt.

Wij zijn vooral gekend voor onze flexibliliteit en stiptheid in leveringen, dit dankzij de geroutineerde dispatchafdeling, én voor de expertise van onze medewerkers die de leveringen uitvoeren. Performante kranen op moderne vrachtwagens bestuurd door gemotiveerde en ervaren chauffeurs zorgen voor een onberispelijke plaatsing van de materialen waar u ze wenst.

In de toonzaal van 1000 m² zijn gevelstenen, dakbedekking en betegeling in zowel keramische materialen als natuursteen uitgebreid voorgesteld. Op het toonpark buiten vindt u kleiklinkers, betonstraatstenen, terrastegels en boordstenen in alle maten en formaten.

U kunt steeds vrijblijvend bij ons terecht voor alle vragen en inlichtingen betreffende uw bouw- of verbouwplannen, onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. U vindt alle informatie terug op www.vandevoorde.be.